Venäjä loma - Rabochiy ja Kolkhoznitsa (työntekijä ja kolhoosin Woman, aka työntekijä ja Collective Farm Girl), kuuluisa Neuvostoliiton muistomerkki. Venäjä kiertueella.

Maailma matkakuvat. Valokuvaus matkat. Matkusta kuvia.

Etusivu Seuraava
Moskova matkat, Venäjä
Matkailu kuvia galleriassa.
Liittyviä aiheita: Kolhoositila · Kuuluisa · Kuvanveisto · Moskova loma · Muistomerkki · Oikeudenmukainen · Pariisin maailmannäyttelyyn vuonna 1937 · Rabochiy ja kolkhoznitsa · Realistinen · Sirppi · Sosialistinen · Symboli · Tyyli · Työntekijä ja kolhoosi nainen · Työntekijä ja kolhoosin tyttö · Vasara · Vdnkh · Venäjä hotellit · Venäjä lennot · Venäjä loma · Venäjä matkailu · Venäjä soviet kuvanveistäjä · Vera mukhina :: Maailma matkakuvat
Lisää kuvia:

Loma, Valokuvat #130
Loma
Venäjä, Valokuvat #519
Venäjä
Loma, Valokuvat #107
Loma
Iso Buryat (Mongolian) perhe Venäjällä: isoäidin, isoäiti, poika vaimonsa ja lapsensa, ja kansallispukuja
Iso Buryat (Mongolian) perhe Venäjällä: isoäidin, isoäiti, poika vaimonsa ja lapsensa, ja kansallispukuja
kaikkein kysynnän ja nopeasti kasvavan työpaikan, Valokuvat #153
Kaikkein kysynnän ja nopeasti kasvavan työpaikan

Matkailu Kuvia - nämä kuvat ja tekstit ovat käytettävissä yksityiset vain katselua. Et voi tallentaa, tallentaa, kopioida, ladata, jakaa, julkaista, suorittaa, muuttaa, siirtää tai käyttää tämän sivuston sisältöä mihinkään tarkoitukseen.

Vastuuvapauslauseke: Kaikki kuvat esitetään tässä vain havainnollistamaan joitakin käsite liittyy matkustamista. Tiedot Tällä sivustolla on tarkoitettu vain tiedoksi. Tekijä ei anna mitään takuuta siitä, sisältöä tai tarkkuutta sisällön mukana.

Valokuvaajat säilyttää tekijänoikeudet valokuvia, meillä on lupa käyttää ja muokata kuvia - Maailmanlaajuiset oikeudet, rajoittamaton hankkeita, rajoittamaton kopioita verkossa.
Palvelusta tekijänoikeus © 2014 1-my.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Reservados todos los derechos. Todos os direitos reservados. Privacy Policy