"puhdistus Kaaban" seremonia pyhiinvaelluksen aikana, yksi suurimmista vuosittain esiintyy pyhiinvaelluksia maailmassa.

Maailma matkakuvat. Valokuvaus matkat. Matkusta kuvia.

Etusivu Seuraava
Kaaba, Masjid al-Haram
Matkailu kuvia galleriassa.
Liittyviä aiheita: Hadj · Hotellit · Islam · Kaaba · Koraani · Lentoyhtiöt · Liput · Masjid al-Haram · Matkailu · Mekka · Mohammad · Moskeija · Muslimi · Pyhiinvaellusmatka · Pyhiinvaeltaja · Pyhä · Qibla · Ramadan · Saudi-Arabia · Uskonto · Vakuutus · Viisi pilaria islam :: Maailma matkakuvat
Lisää kuvia:

Loma, Valokuvat #173
Loma
Lomamatkat - Japani lomat, Valokuvat #187
Lomamatkat - Japani lomat
Loma, Valokuvat #69
Loma
Viehättävä Norja vuoristomaisema kanssa venäläisen naisen turisti
Viehättävä Norja vuoristomaisema kanssa venäläisen naisen turisti
Lentopallo, Valokuvat #454
Lentopallo

Matkailu Kuvia - nämä kuvat ja tekstit ovat käytettävissä yksityiset vain katselua. Et voi tallentaa, tallentaa, kopioida, ladata, jakaa, julkaista, suorittaa, muuttaa, siirtää tai käyttää tämän sivuston sisältöä mihinkään tarkoitukseen.

Vastuuvapauslauseke: Kaikki kuvat esitetään tässä vain havainnollistamaan joitakin käsite liittyy matkustamista. Tiedot Tällä sivustolla on tarkoitettu vain tiedoksi. Tekijä ei anna mitään takuuta siitä, sisältöä tai tarkkuutta sisällön mukana.

Valokuvaajat säilyttää tekijänoikeudet valokuvia, meillä on lupa käyttää ja muokata kuvia - Maailmanlaajuiset oikeudet, rajoittamaton hankkeita, rajoittamaton kopioita verkossa.
Palvelusta tekijänoikeus © 2014 1-my.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Reservados todos los derechos. Todos os direitos reservados. Privacy Policy